Banyoles presenta el Pla local d'Inclusió Social 2009-2012

Finalista el Cicle de Cinema per la Inclusió Social

  • Un moment de la presentació del Pla d'Inclusió
    Un moment de la presentació del Pla d'Inclusió
  • Un dels actes del Cicle Cinema per l'Inclusió
    Un dels actes del Cicle Cinema per l'Inclusió

El passat dilluns 14 de juny al Museu Darder de Banyoles, va tenir lloc la presentació del Pla Local d'Inclusió Social de Banyoles 2009-2012. Aquest pla és el full de ruta que el govern de la ciutat a de seguir fins el 2012. Amb un pressupost de més de 3 milions d'euros l'Oficina Tècnica del Pla local d'inclusió social serà l'organ visible que coordinarà totes les accions. L'acte va comptar amb una taula rodona amb diferents agents socials de Banyoles.

La presentació de l’acte va anar a càrrec del Sr. Miquel Noguer, Alcalde de Banyoles, i del Sr. Lluís Grande, sotsdirector general de l’ICASS. Tot seguit, es va dur a terme una taula rodona sobre els efectes de la crisi on hi van participar Càritas Banyoles, Consorci de Benestar Social del Pla de l’Estany-Banyoles, el Servei d’Ocupació Municipal i l’ Oficina Local i Comarcal d’Habitatge de l’Ajuntament de Banyoles.

El Pla recull un total de 140 actuacions dividides en diferents àmbits: 35 actuacions de l’Àmbit sociosanitari, 16 de l’Àmbit de promoció educativa i formativa, 13 de l’Àmbit d’habitatge, 17 de l’Àmbit relacional, 29 de l’ Àmbit laboral, 4 de l’ Àmbit de promoció econòmica, 19 de l’Àmbit de ciutadania i participació i 5 actuacions d’ elements organitzatius.

Cicle de cinema per a l'inclusió social

Aquest mes de Juliol es tanca la primera edició del Cicle de Cinema per l’ Inclusió Social de la comarca del Pla de l’Estany amb el documental “Canaleta a través dels ulls”. Des de l’octubre del 2009 s’ha projectat una pel·lícula cada mes amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre les diferents situacions de desigualtat social que afecten al territori.

L’Oficina del Pla Local d’Inclusió Social, servei del Consorci de Benestar Social del Pla de l’Estany–Banyoles, ha impulsat aquest cicle amb un triple objectiu: difondre l’acció de les entitats que treballen per la inclusió social a Banyoles i comarca, crear xarxa entre elles i sensibilitzar la ciutadania sobre la inclusió social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

marc
1.

estic boig

  • 0
  • 0

Comenta aquest article