La marxa solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu arribarà aquest any al Bages

Els diners recaptats es destinaran als projectes solidaris de la Fundació Germà Tomàs Canet a la comarca


La mobilització solidària organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu, la Magic Line, arribarà el proper 13 de juny per primera vegada al Bages. En les set edicions anteriors la caminada s'havia celebrat de manera centralitzada a les ciutats de Barcelona, València i Palma de Mallorca. 

Els diners recaptats al Bages es destinaran a impulsar els projectes solidaris de la Fundació Germà Tomàs Canet, centrats en l'atenció a persones refugiades, la integració sociolaboral de persones amb malalties mentals i els serveis a persones en situació de vulnerabilitat.

L'edició 2021 de la Magic Line s'ha adaptat a l'actual situació sanitària i proposa una mobilització segura i en grups bombolla, en equips de dos a sis persones que podran caminar pel recorregut que vulguin. Abans del dia de la caminada, els equips hauran d'inscriure's a la web de la caminada i marcar el recorregut en una aplicació mòbil.

La Fundació Germà Tomàs Canet gestiona la Llar Sant Joan de Déu de Manresa, l'equipament ubicat l'antic edifici de les Germanetes dels Pobres on es porten a terme diferents projectes socials. En les edicions que s'han fet fins ara, la Magic Line ha recaptat més de dos milions d'euros amb els quals s'han finançat més de 500 projectes destinats a les persones que més ho necessiten.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article