El jutjat suspèn el desnonament del Gimnàs Sant Pau

La magistrada no fixa, de moment, nova data per al llançament


El jutjat de primera instància 5 de Barcelona ha acordat la suspensió del desnonament del Gimnàs Sant Pau, que estava previst per aquest divendres, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

L'Ajuntament de Barcelona havia sol·licitat aquesta suspensió per tal de seguir negociant amb el propietari la compra del local, tal com va anunciar aquest dijous, el regidor de Presidència, Jordi Martí.

Martí també va explicar que el consistori ha incrementat l'oferta de compra fins als 9,7 milions d'euros, per sobre dels 9,5 inicials. L'increment, ha dit, és perquè s'han incorporat en el valor de la taxació inicial alguns elements que la propietat havia demanat aportant unes factures. Amb tot, ha evitat revelar el preu de venda que planteja la propietat, que tenia expectatives "molt superiors".

El TSJC ha indicat que la magistrada ha atès la petició de suspensió i s'ha acordat deixar sense efecte el llançament previst sense fixar, pel moment, cap nova data. La lluita per mantenir viu el gimnàs social venia de lluny i que ha mantingut als diferents actors socials de la ciutat pendent del desnonament i preparats per a possibles accions per tal d’impedir-lo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article