Signat el preacord del primer conveni col·lectiu d’atenció a la gent gran a Catalunya

Patronal i sindicats acorden millores salarials per als professionals del sector


Aquest passat divendres es va signar el preacord del primer conveni col·lectiu d’atenció a la gent gran a Catalunya. El preacord, que els signants titllen d’“històric”, contempla millores socials per als professionals que desenvolupen la seva tasca amb el col·lectiu de la gent gran.

En un comunicat conjunt, les organitzacions empresarials Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), la Unió Catalana d'Hospitals (La Unió) i el Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), per una banda, i les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), de l'altra, han anunciat el preacord, que entrarà en vigor un cop es publiqui de forma oficial en el DOGC.

Segons s’apunta en el comunicat, les millores econòmiques per als professionals seran retroactives a dia 1 de gener de 2021. El preacord s’emmarca en un escenari econòmic pel període 2021-2023 de millores tarifàries “que permetran incrementar les condicions salarials del col·lectiu professional”, segons destaquen les organitzacions signants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article