La Fundació Pere Tarrés forma als seus directors i monitors

Alícia Sanchez-Camacho participa al Fòrum Social


El passat dissabte 19 de juny, la Fundació Pere Tarrés va organitzar una jornada matinal que va servir per formar els directors i els monitors i, també, per planificar el funcionament dels casals i colònies d'estiu de la organització. Més de 200 joves van participar a la jornada que es va allargar fins al migida.  D'altra banda, dilluns, Alicía Sanchez Camacho, del Partit Popular de Catalunya (PPC) va participar al Forum Social Pere Tarrés i va demanar discriminació positiva per al tercer sector.

La presidenta del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat de Catalunya va dura a terme la conferència "Un projecte centrat en les persones". Va ser ahir dilluns, amb la presentació prèvia de la presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i am la presència de Jordi Oriol Pujol, president de la Fundació.

Camacho va afirmar que actualment cal passar de l'estat del benestar a la societat del benestar i que per aquest motiu cal que les entitats del tercer sector rebin una discriminació positiva per part de les administracions públiques. Per altra banda, la presidenta del PPC, va criticar les retallades del Govern estatal i va assegurar que aquestes "afectaven als més febles i es podrien haver fet en altres àrees". Camacho també va criticar les retallades del Govern català perquè afecten als ajuntaments. "El model social ha de tenir més despesa i s'han de prioritzar eixos com la Llei de Dependencia, la conciliació de la vida laboral i familiar i afavorir el tercer sector" va afirmar Camacho.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article