L'Escola Taller Baix Camp 5 tanca amb una valoració positiva

Un 30% dels alumnes trobava feina després de passar pel taller


El passat dilluns 21 de juny es va realitzar la cloenda de l'Escola Taller Baix Camp 5, després de dos anys d'activiat. A l'acte, es van donar a conèixer unes dades prou rellevants: un 30 per cent dels alumnes trobin feina gràcies al seu pas per l’Escola i que un altre 30 per cent reprengui la seva formació reglada mitjançant cicles formatius.

L'Escola Taller Baix Camp 5 ha format 24 alumnes en els mòduls formatius d’instal·lacions i energies renovables, jardineria i atenció al ciutadà. L'Escola Taller ha funcionat de manera descentralizada arreu del territori del Baix Camp segons cada curs. A banda de la formació específica l'Escola Taller també ha  

L’escola taller és un recurs que compagina la formació teòrica i pràctica de joves d’entre 16 i 24 anys amb l’objectiu de facilitar la seva inserció laboral. En els dos anys de durada de l’escola taller, els alumnes treballadors també reben formació compensatòria que els permeten optar als exàmens oficials per obtenir el títol de l’ESO, que han aconseguit 3 alumnes. A més també reben la formació en informàtica i noves tecnologies i seguretat i salut laboral, a més de la formació teòrica i pràctica específica de cada mòdul.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article