La FANOC denuncia que el rebut de la llum s’encarirà per a famílies amb fills

“Una família amb nens no pot rentar la roba a les 12 de la nit i no es pot deixar tot per al cap de setmana”, apunten


L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ha denunciat aquest dimecres que el rebut de la llum s'encarirà per a les famílies amb fills perquè el sistema per controlar la despesa és "molt poc pràctic o impossible de seguir" en el cas d'aquest col·lectiu.

"Una família amb nens no pot rentar la roba a les 12 de la nit, que és quan toca descansar", ha constatat en un comunicat el director de FANOC, Raul Sànchez, que considera que la teoria està molt bé, però el sistema és "absurd en la pràctica". Sànchez ha remarcat que les famílies han de matinar l'endemà i tampoc es pot deixar tot per al cap de setmana, especialment si es tracta de famílies nombroses.

En aquest sentit, ha indicat que les famílies, habitualment, aprofiten les tardes per rentar la roba. "I una rentadora centrifugant a les 3 del matí no es pot tolerar, llevat que visquis en un habitatge unifamiliar sense veïns", ha afegit.

L'associació critica aquesta nova pujada de la llum en un any especialment dur per a les famílies, amb milers de llars en una situació de vulnerabilitat, amb molts pares i mares en ERTO o autònoms que acumulen pèrdua d'ingressos de mesos en els seus negocis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article