La conferència de serveis socials aplega 400 professionals d'arreu d'Europa

Des de dilluns servirà per intercanviar experiències i pràctiques


La Conferència Europea de Serveis Socials va començar el passat dilluns i s'allargarà fins el dia d'avui. Aquesta conferència aplega vora 400 professionals dels serveis socials i sanitaris d'Europa i té per objectiu establir un punt continuat de debat, anàlisi i intercanvi d'experiències i pràctiques. En l'edició d'enguany es tindrà present la situació de crisi econòmica i la manera en que els serveis socials s'han d'adaptar al nou context,

La Conferència Anual de Serveis Socials coincideix amb la commemoració de l’any europeu contra la pobresa i l’exclusió social i es desenvoluparà amb el lema "Reptes i oportunitats dels serveis socials a Europa: foment de l’assistència i la inclusió en un moment de crisi".

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Montserrat Ballarín, van inaugurar la conferència organitzada per la Xarxa Social Europea en col·laboració amb el Departament d’Acció Social i la Diputació de Barcelona.

A banda, d'analitzar el context de crisi, la conferència també abordarà el canvi demogràfic i la necessitat d’estendre els serveis a col·lectius que abans quedaven exclosos dins els diferents estats i regions de la Unió Europea.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article