Salut comença la vacunació amb la segona dosi d’Astrazeneca a les persones d’entre 60 i 69 anys

Aquest grup d’edat va rebre la primera dosi fa més d’11 setmanes


El Departament de Salut començarà a administrar la segona dosi d'Astrazeneca a les persones d'entre 60 i 69 anys a partir de mitjans d’aquesta setmana.

Es tracta dels ciutadans nascuts entre el 1961 i el 1952 que fa quasi tres mesos que van rebre la primera dosi. Salut assegura que disposa de suficients dosi d'Astraeneca per cobrir aquest tram de la vacunació.

Les persones dins d'aquest grup d'edat podran demanar cita a través de la pàgina web vacunacovidsalut.cat. La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ja va assenyalar aquest dijous que les primeres persones d'entre 60 i 69 anys ja els tocava rebre la segona dosi, considerat l'interval òptim per a la immunitat.

En qualsevol cas, la secretària de Salut Pública va exposar que, si bé fins ara es buscava vacunar amb segona dosi al voltant de la setmana 12, per arribar a més població, ara intentaran avançar-la cap a la setmana 10, per a més protecció davant de la variant Delta, que s'escapa de forma parcial, sobretot amb primera dosi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article