Neix la Confederació d’Associacions Empresarials del Tercer Sector Social

Sumar voluntats per estructurar l'acció social

El proper 28 de juny, tindrà lloc a Barcelona, la I Assemblea General de La Confederació d’Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d’atenció a les Persones de Catalunya (La Confederació). Amb l'objectiu d'aglutinar esforços per estructurar el sector de l'acció social, La Confederació engloba a 801 fundacions, associacions i cooperatives sense ànim de lucre, i 49.200 treballadors i treballadores.

La primera assemblea servirà per a presentar les entitats afiliades, és a dir, Associació Empresarial d’Iniciativa Social a Catalunya (AEISC), Associació Discapacitat Intel·lectual de Catalunya (DINCAT) Confederació d’Entitats Catalanes d’Atenció a la Dependència (CECAD), Agrupació Catalana de Centres de Profunds (ACCP), Unió Catalana de Centres de Desenvolupament Infantil i Precoç (UCCAP).

La Confederació treballarà per esdevenir els interlocutors empresarials del Tercer Sector Social amb les administracions públiques i la resta d'agents socials i, alhora, contribuir a ordenar les relacions laborals del tercer sector mitjançant la negociació col·lectiva, les mesures anticrisis i el paper dels diferents agents que intervenen en l'acció social.

A l'assemblea general hi haurà la presència de la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, el president de La Confederació, Xavier Puig i Fernando Casas Advocat associat de Garrigues, que parlarà sobre Negociació Col·lectiva i Relacions laborals del Tercer Sector.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de La Confederació.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article