Final del projecte "Torre Salduba" de l'escola taller de Rubí

Un centre d'energies renovables

  • Una de les plaques solars que s'han instal·lat
    Una de les plaques solars que s'han instal·lat
  • L'entrega de diplomes
    L'entrega de diplomes

Ahir, 23 de juny, es van entregar els diplomes als alumnes que han realitzat el projecte de l'Escola Taller "Torre Salduba". Aquest projecte és caracteritza per ser un centre d'energies renovables, concretament, s'apliquen les energies solar tèrmica, solar fotovoltàica i biomasa. Des de la seva creació l'any 2008, la Torre Salduba ha tingut 30 alumnes treballadors d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur.

El projecte de reforma ha significat un canvi estructural de totes les instal·lacions elèctriques, de telecomunicacions i tèrmiques, amb la utilització de noves tecnologies d’última generació com il·luminació electrònica d’alta eficiència en els diferents espais, equips de dissipació de l’energia a les plaques d’energia solar tèrmica per a generar aigua calenta que s’han instal·lat a la terrassa de l’edifici, o un equip de captació de dades a la sala tècnica on està ubicat l’acumulador solar, entre d’altres.

L'alcaldessa va entregar els diplomes

L'alcaldessa de Rubí, Carme García, va lliurar els diplomes als alumnes i els va donar les gràcies per la feina feta i va assegurar que allò aprés durant tot el procés servirà als alumnes per trobar un lloc al món laboral.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article