Protecció Civil es forma en les necessitats de col·lectius vulnerables per millorar la gestió de les emergències

Tècnics i comandaments abordaran els requeriments especials de persones amb discapacitats sensorials, entre altres


Protecció Civil ha començat aquest dilluns una formació especialitzada per conèixer les necessitats específiques de col·lectius vulnerables o amb requeriments especials per adequar la planificació i gestió de les emergències i catàstrofes.

Una quarantena de tècnics i comandaments de Protecció Civil de la Generalitat i de Protecció Civil dels ajuntaments de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Vallbona d'Anoia han participat en la primera de les sessions, impartida per l'ONCE per conèixer les necessitats específiques de les persones amb discapacitat visual.

Així mateix, es preveuen altres sessions per abordar les necessitats de persones amb discapacitats sensorials o mobilitat reduïda, amb problemes de salut mental o persones sense llar.

La Direcció General de Protecció Civil també realitzarà sessions sobre els requeriments i reptes que implica la diversitat religiosa en la gestió de les emergències. A més, hi ha sessions previstes per detectar necessitats específiques en cas d'emergència de persones d'edat avançada i d'infants, joves i adolescents.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article