El Feminisme avui a debat amb el Col·lectiu Ronda

Dins el Cicle de Xerrades Feministes


El proper Dijous 1 de juliol, a partir de les set de la tarda a la seu del Col·lectiu Ronda, tindrà lloc la xerrada "Debats i reptes en els feminismes a dia d’avui" amb Gracia Trujillo, professora de sociologia de la Universitat de Castella la-Manxa i una de les principals veus de la Teoria Queer a l'Estat Espanyol. Després que s'apleces, finalment es podrà dur a terme la penúltima xerrada abans que el dimecres 7 de juliol es posi el punt i final.

La Teoria Queer, d’arrel estructuralista, planteja la identitat sexual o de gènere com el fruit d’un procés de construcció social, posant en entredit l’existència de condicionants biològics o que d’alguna manera es puguin considerar essencials que determinin el nostre rol sexual. Trujillo, és autora de l'obra 'Deseo y resistencia' i de nombrosos articles i estudis que han contribuït a la difusió i implementació dels postulats queer en el moviment feminista a l’Estat espanyol, serà l’encarregada d’impartir aquesta conferència

Final de cicle, parlant de la custòdia

Amb la pregunta: Quie ha de fer-se càrrec de la custòdia dels fills en els casos de separacions o divorcis?, el proper 7 de juliol tindrà lloc la última xerrada del cicle amb Núria Milà de l'Associació de Dones Juristes. Serà, també, a les set de la tarda a la seu del Col·lectiu Ronda.

Podeu trobar més informació del Col·lectiu Ronda.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article