El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya reclama un ple monogràfic al Parlament i mesures contra la situació “crítica” dels joves

El CNJ inicia una ronda de contactes amb els grups parlamentaris per abordar les problemàtiques del col·lectiu


El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha reclamat als partits polítics un ple monogràfic al Parlament per abordar la situació “crítica” dels joves.

El CNJC ha començat una ronda de contactes amb els diferents grups parlamentaris per tractar les problemàtiques i posar en valor les necessitats del jovent. Unes problemàtiques que alerten s'han agreujat per la Covid-19.

Per això, demanen una sessió monogràfica al Parlament per tal d'analitzar la situació material dels joves i cercar acords amplis per revertir la situació de precarietat actual. En aquest sentit, reclamen que d'aquest ple emani una resolució, una modificació de llei o una proposta legislativa nova que inclogui propostes d'acció concretes. Segons la CNJ, fan falta mesures “contundents”.

En les reunions amb els grups parlamentaris, s'estan abordant propostes en matèria d'emancipació, habitatge juvenil, drets sexuals i reproductius, mobilitat, justícia climàtica, salut mental, la possible aplicació de la Renda Bàsica Universal o el posicionament contra l'ampliació de l'Aeroport del Prat, entre d'altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article