Els Premis de l’Associacionisme Juvenil s’amplien a cinc categories i set projectes premiats 

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la Fundació Carulla signen un acord per augmentar l’abast dels guardons


Ja s’han publicat les bases reguladores de la 19a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2021, que cada any organitza el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i pels quals es pretén tornar a premiar projectes fets o que es volen fer en un futur. Uns premis que, segons els convocants, volen demostrar que el “jovent és un present imparable que segueix sent el protagonista d’experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius”. 

Amb aquesta nova edició, els premis es fan una mica més grans i enguany s’atorga un nou premi, que s’afegeix als que ja es van repartir l’any passat. Així doncs, es seguirà donant el Premi Orgull, el Premi Singular, el Premi Impacte, el Premi Horitzó i, com a novetat, també el Premi Estímul d’Educació en el Lleure, que otorga la Fundació Carulla. 

Aquesta nova categoria és fruit de l’acord de col·laboració entre la CNJC i la Fundació Carulla que aportarà la dotació econòmica de 6.000 euros pels premis. Les dues entitats comparteixen la visió de fomentar l’educació en el lleure com un espai on els infants i joves adquireixen valors fonamentals i necessaris per a transformar la societat en la que vivim, per això aposten per aquesta nova aliança per ampliar l’abast dels premis. 

Les entitats i associacions ja poden presentar les seves candidatures, en forma de projectes realitzats recentment o per a realitzar durant el curs 2021-22. Aquest termini s'allargarà fins al proper 22 d’octubre, i serà el 16 de novembre quan el jurat comunicarà el resultat als projectes guanyadors. 

L’entrega de premis, que l’any passat es va haver de realitzar de manera telemàtica per les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus, es preveu que pugui tornar a la presencialitat.

Des del CNJC i la Fundació Carulla esperen que aquesta nova edició “torni a ser un èxit i pugui aportar un impuls i reconeixement al si de l’associacionisme juvenil català”.

Les bases ja es poden consultar a través del web cnjc.cat i, també com a novetat, enguany es realitzaran tres sessions virtuals informatives per resoldre possibles dubtes del procés de presentació de candidatures. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article