COCARMI reclama que la reforma laboral sigui per tots

Moltes empreses no compleixen la quota d'ocupació


El Comitè Català de Persona amb Discapacitat (COCARMI) fa una petició pública perquè les autoritats polítiques aprofitin les reforma laboral per a tenir present al sector de persones amb alguna discapacitat. COCARMI defensa el potencial del sector, alhora que denuncia l'alt índex de precarietat actual i demana introduir canvis en els sistemes d'adjudicació de serveis per als Centres Especials de Treball.

En l'últim any, la taxa de contractes indefinits per a persones en situació de discapacitat ha caigut fins a 10 punts sent, principalment, les contractacions eventuals o per obra i servei les més comunes.

COCARMI defensa introduir canvis en les bonificacions de la Seguretat Social per a la contractació de les persones amb discapacitat, sobretot, en el cas de les dones i defensa l'adjudicació de serveis per als Centres Especials de Treball que representen un 60% dels contractes de l'any 2010. 

El Comitè també reclama que hi hagi una major contundència en el seguiment de l'aplicació de la llei que obliga a reservar una quota d'ocupació per a persones amb discapacitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article