DINCAT escull les noves Juntes Directives

El grup formarà part de la Taula del Tercer Sector


El passat 30 de juny, es van celebrar les eleccions a noves Juntes Directives de DINCAT Federació i Dincat Associació empresarial, realitzades en Assemblea Extraordinària. Es van escollir els membres de la Junta Directiva i les persones que composaran les diferents Comissions sectorials i els 4 delegats/des territorials. Pel que fa a l’Associació empresarial, també s’han escollit els membres de la Junta Directiva.

Les comissions sectorials de DINCAT són: Autogestors, Atenció diürna, Atenció precoç, Educació, Famílies i associacions, Habitatge, Laboral, Lleure i Tutela. I el delegats corresponen a les províncies de Catalunya.

Incorporació a la Taula del Tercer Sector Social


Dincat formarà part de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, passant a ocupar la plaça que fins ara pertanyia a Coordinadora de Tallers per a Persones amb Discapacitat Psíquica de Catalunya. La Federació APPS, una de les altres dues organitzacions que juntament amb Coordinadora de Tallers ha creat Dincat, ja formava part de la Taula del Tercer Sector Social a través de COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), tot i que en els darrers temps s’havia plantejat que hi formés part de manera pròpia.

Tota la informació de les eleccions de DINCAT.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article