L’Estat vol que les autonomies contractin professorat extra per garantir la presencialitat del curs

La ministra d’Educació i Formació Professional, Pilar Alegria, anima les comunitats autònomes a destinar-hi part dels 13,4 milions d’euros dels fons Covid-19


La ministra d'Educació i Formació Professional, Pilar Alegria, ha demanat als governs autonòmics que facin de l'educació una política “prioritària” i els anima a aprofitar una “part important” dels 13,4 milions d'euros dels fons per fer front a les conseqüències de la Covid-19 per a “garantir les necessitats” del sector educatiu.

En aquest sentit, Alegria creu que “pot ser necessari mantenir un suport addicional de professorat” per tal de garantir la “màxima presencialitat” a les aules de totes les etapes i nivells educatius. Alegria ho ha traslladat a les autonomies durant la reunió de la Conferència Sectorial d'Educació i ha avançat que el 70% dels fons Covid-19 es lliuraran ja aquest pròxim mes de setembre.

Pel que fa a les mesures sanitàries, el ministeri recorda que la mascareta continuarà sent obligatòria a partir dels sis anys i es mantindran els grups estables i la distància de seguretat. L'Estat, a més, fixa fins a quatre escenaris en funció de la situació epidemiològica per poder articular restriccions excepcionals, com la semipresencialitat a partir de 3r d'ESO.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article