La primera assemblea de la Confederació

Amb la Taula assistiran a la manifestació 10J


El passat 30 de juny, es va celebrar la I Assemblea de la Confederació d'Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d'Atenció a les Persones de Catalunya (La Confederació), que esta composada per les cinc patronals del sector i que representen a 801 entitats amb 49.200 treballadors. Amb la presència de la consellera d'Acció Social que va elogiar la intenció de La Confederació.

L'advocat del bufete Garrigues, Fernando Casas va oferir una conferència inaugural sobre les relacions laborals del tercer sector. La Confederació va realitzar una declaració sobre la visió que la patronal té respecte les entitats del tercer sector social i els reptes de futur de les relacions laborals i l'acte va finalitzar amb l'aprovació per unanimitat de la memòria d'activitats i el tancament econòmic de l'exercici 2009 i el pressupost del 2010.

A la manifestació del 10J

La Taula de Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació, que col·laboren de forma continuada, s'han sumat a la manifestació del proper dissabte 10 de juliol sota el lema "Nosaltres decidim, som un nació" a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article