Barcelona constitueix la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió

I convoca un premi pels Mitjans de Comunicació


L'Ajuntament de Barcelona ha constituït la vuitena xarxa d'acció de l'acord ciutadà per una Barcelona inclusiva, la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió Social que agrupa 50 entitats de la citat i gestionarà 300 pisos. D'altra banda, el Consell Municipal de Benestar Social convoca el Premi als Mitjans de Comunicació per a donar a conèixer projectes que treballen des del periodisme social.

La Xarxa d'Habitatge d'Inclusió, que s'emmarca en el Pla d'habitatge de Barcelona 2008-16 i el Pla municipal per a la inclusió social, crearà un catàleg de serveis únic de recursos residencials i coordinarà tots els actors implicats en els processos d'accés a l'habitatge de persones vulnerables. Així doncs, tots els recursos dels serveis socials de la ciutat podran tenir present aquesta xarxa per poder facilitar l'autonomia de les persones. A més, un cop les persones abandonin la xarxa, podran optar a altres sereis com el fons públic d'habitatge de lloguer social, la borsa de lloguer social o els equipaments residencials.

Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació

Fins el 31 de juliol es poden presentar els projectes que aborden i donen a conèixer la realitat social de la ciutat de Barcelona. En la 17a edició del premi, si poden presentar reportatges, sèries d'articles, programes de ràdio, de televisió o iniciatives de caràcter informatiu i divulgatiu dissenyades per a Internet.

Abans del 31 de desembre es farà públic el veredicte que té com a premi un quantitat econòmica de 6.000 euros per les diferents modalitats.

El jurat, que estarà format per membres del Consell Municipal de Benestar Social i per persones professionals del treball social i de la comunicació, també es reserva la possibilitat d'atorgar una menció especial amb una dotació econòmica de 1.500 euros a cadascuna de les modalitats participants.


Podeu trobar més informació sobre la constitució de la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió.
Podeu consultar la pàgina web d'Habitatge.
Podeu trobar tota la informació i les bases del Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article