Millores als serveis socials de Can Fatjó a Rubí

Amb l'objectiu d'aproximar l'atenció al barri


L'Ajuntament de Rubí, en una trobada amb els veïns del districte 1, va informar, entre d'altres, de les obres que s'estan realitzant al centre cívic de Can Fatjó. Consistents en remodelar 374.51 metres quadrats per a millorar i acostar els serveis socials al barri, les obres es troben en fase de licitació amb un pressupost de 402.239 euros. La inauguració esta prevista per a finals del trimestre d'enguany.

Les obres consisteixen en la redistribució de l’interior de l’equipament, de treballs generals de millora de les instal·lacions i de separació física entre els espais que continuaran sent ocupats per les entitats i els nous serveis municipals. La modificació més evident és la creació d’un nou accés a la planta baixa de la façana de la avinguda de Castellbisbal, així com un escala i un ascensor que permeten accedir a la primera planta salvant les barreres arquitectòniques.

La meitat de la planta baixa de l’edifici es convertirà en una sala d’espera amb dos punts d’atenció a la ciutadania. També s’ubicaran en aquest espai sales de reunions, de treball i despatxos. A la primera planta s’ubicarà el Serveis de Dependència i el Servei Integral d’Ajuda a Domicili.

La remodelació del centre cívic inclou també el canvi de paviments en mal estat, renovació i modernització de la climatització i col·locació de noves xarxes elèctriques i de telefonia i Internet.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article