L’Oncotrail recapta més de 340.000 euros per a la lluita contra el càncer

Hi han participat 276 equips en la 8a edició de la cursa

La 8a edició de l'Oncotrail ha aconseguit recaptar 342.000 euros. Uns diners que es destinaran a la lluita contra el càncer i que l'organització dona per fet que seran més, ja que encara es poden seguir fent donatius.

La cursa va sortir aquest dissabte de Palafrugell i va recórrer 100 quilòmetres per diferents indrets de les Gavarres i de la Costa Brava. Es tracta d'una prova que no té caràcter competitiu i la majoria d'equips aniran arribant al llarg d'aquest diumenge. Hi han participat 276 equips dels 285 que s'hi havia inscrit inicialment.

D’altra banda, més de 500 persones han col·laborat de manera desinteressada amb l'esdeveniment des de diferents àmbits, com el marcatge del recorregut, logística, assistència als avituallaments o fent tasques de logística.

L'augment d'equips participants any rere any ha anat acompanyat del conseqüent increment dels fons recaptats. En total, en les set primeres edicions (2013-2019) es van recollir un total de 1.233.000 euros, als quals caldrà sumar la recaptació d'aquest any, i per tant, ja se superaran el milió i mig d'euros.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article