Primer Congrés Europeu de Resiliència

Una nova manera de fer un congrés


La resiliència és un concepte que en els últims anys està prenent més força dins el camp de l'acció social, entre d'altres. Es tracta de la capacitat que tenen les persones per superar moments d'adversitat i créixer a partir d'aquestes. Des del Centre de Recerca en Governança del Risc (GRISC) de la Universitat Autònoma de Barcelona s'ha organitzat el Primer Congrés Europeu de Resiliència amb un format diferent als congressos majoritaris.

Serà el mes d'octubre, concretament, els dies 20, 21 y 22, i el congrés girarà entorn la idea d'afavorir el diàleg entre els especialistes reconeguts convidats i el públic assistent. Amb la utilització de la metodologia del Diàleg amb Mirall, hi haurà un debat constant i obert amb la figura d'un moderador, que partirà de la idea de crear coneixement de forma conjunta.

Es podran conèixer discursos i teories que defensen i desenvolupen la resiliència, persones que han tingut experiències vitals resilients i també es podrà participar a tallers que promouen la resiliència. També hi ha la possibilitat de seguir el congrés de forma on-line.

Tota la informació a Primer Congrés Europeu de Resiliència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article