S’obren les inscripcions de la 5a jornada ‘Social Lab: Comunicar per crear’

L’esdeveniment girarà entorn la potencialitat de l’expressió artística per generar consciència social


El Social.cat presenta la 5a edició de ‘Social Lab: Comunicar per crear’, un espai de trobada, reflexió i formació en el qual aprendre i compartir coneixement al voltant de les tasques de comunicació i difusió, així com contribuir a fer visible l’enorme tasca social desenvolupada per les entitats del tercer sector a Catalunya.

Aquest 2021, l'esdeveniment girarà entorn la potencialitat de l'expressió artística per generar consciència social. Com podem fer servir la creativitat per definir discursos i explicar la transformació social que impulsen les entitats i organitzacions? Com pot la creativitat ajudar a comunicar projectes i, alhora, visibilitzar col·lectius i situacions que moltes vegades queden al marge?

En parlarem amb Josep Maria Aragay, educador social, musicoterapeuta i impulsor de Basket Beat; una representant del Festival Simbiòtic; i Rikki Arjuna, membre del grup de música Xiula.

Enguany, s'oferiran dos tallers que –de la mà de la Bittah de Versembrant i el guionista i cineasta Jo Sol– aprofundiran de manera pràctica en com potenciar la creativitat artística per definir el relat de les entitats.   

La jornada tindrà lloc el divendres 26 de novembre de 9.00 h a 15.00 h, al Palau Macaya de Barcelona. Les entrades són gratuïtes però cal inscripció prèvia. 

Consulta el programa i inscriu-t’hi!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article