Arrenca la tretzena edició del Gran Recapte d’Aliments que estima en 10 milions d’euros les donacions necessàries

Enguany es manté l’aposta per les donacions digitals i s’incorpora com a novetat el petit comerç


Tret de sortida a la tretzena edició del Gran Recapte d'Aliments, que enguany també aposta per les donacions digitals. Segons ha explicat Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc dels Aliments, l'edició anterior es van recaptar 7,8 milions d'euros, una xifra "esplèndida" que amb la incorporació del format digital de les donacions va suposar un 19% més de recaptació que amb el sistema d'entrega física d'aliments.

“Per fer front al 35% de demanda que estem suportant estimem que necessitarem uns 10 milions d'euros”, ha indicat, cridant a fer front al dèficit alimentari. La principal novetat d'enguany és la integració del petit comerç a través d'una 'app’ que permet registrar una donació a través del dispositiu mòbil del personal de la botiga.

El tret de sortida d'aquesta edició s'ha fet des del Mercat de Sants i ha comptat amb la presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Roser Brutau; el vicepresident Jordi Puigneró; la consellera de Drets Socials, Violant Cervera; i la regidora de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article