Fiare Banca Ètica llança la primera edició de la seva convocatòria per a projectes de micromecenatge “Impacte Positiu”

La iniciativa busca projectes innovadors que fomentin la inclusió de les persones amb discapacitat, per a cofinançar en un 25%


Amb el suport de  

Fiare Banca Ètica, referent de finances ètiques cooperatives del país, llança la primera edició del Micromecenatge Impacte Positiu amb el qual vol reconèixer l'impacte dels projectes que treballen en l'àmbit de la discapacitat.

Promoure projectes que fomentin la inclusió i la superació de barreres és l'objectiu de la primera convocatòria Micromecenatge Impacte Positiu, llançada per Fiare Banca Ètica a la plataforma Goteo i secundada per Etica Sgr, l'entitat gestora de fons d'inversió ètics del Grup Banca Ètica.

En la convocatòria podran participar projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies, com per exemple la millora de l'oferta educativa (tallers, conferències), el desenvolupament d'activitats per a persones usuàries i les seves famílies, esdeveniments esportius o socials puntuals, o campanyes de comunicació i màrqueting.

Juan Garibi, director comercial de Fiare Banca Ètica destaca que “amb aquesta iniciativa volem donar reconeixement i visibilitat i secundar comunicativament i econòmicament projectes transformadors que comparteixin els valors del banc i que en algunes ocasions no tenen la possibilitat de sortir del seu cercle més pròxim”.

Candidatures i jurat

La convocatòria es dirigeix a entitats sota qualsevol forma jurídica, valorant positivament els projectes presentats per entitats d'economia social o del tercer sector, com cooperatives, associacions, societats laborals, fundacions, empreses d'inserció o centres especials d'ocupació, considerant positivament aquelles que ja estan actives en el món de la discapacitat.

Les entitats poden presentar els projectes en aquesta pàgina entre el 16 de novembre i el 10 de desembre de 2021.

Els projectes candidats seran avaluats per un comitè sobre la base de la innovació de la idea, l'impacte social esperat i la seva sostenibilitat econòmica. Els qui aprovin la selecció seran allotjats en el canal de Fiare Banca Ètica a la plataforma Goteo, on podran realitzar la recollida de fons a partir de gener de 2022.

Aportacions de Fiare Banca Ètica

Per la seva banda, Fiare Banca Ètica incorporarà els projectes seleccionats en el canal de Fiare de Goteo, col·laborant en la campanya de comunicació del projecte, i difonent el projecte en les xarxes d'entitats i persones sòcies de la cooperativa de finances ètiques.

A més, el fons per al micromecenatge de la cooperativa aportarà 2.500 euros a les propostes que arribin al 75% del seu objectiu, sent aquest d'un mínim de 8.000 euros. L'aportació total del fons al conjunt de projectes serà de 10.000 euros.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article