‘Vacances en família’ obre les preinscripcions pel 2022 amb més de 56.000 places per a 11.000 famílies

Es recuperen les dues convocatòries: de gener a juny i de juliol a desembre


L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert aquests setmana les preinscripcions del programa ‘Vacances en família’, que pel proper any 2022 ofereix fins a 56.337 places corresponents a unes 11.018 famílies.

Això són 25.450 places més en comparació amb l'any passat, afectat per les restriccions de la pandèmia. Les famílies podran gaudir d’aquesta oferta en un total de 33 albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius. Per a l’edició del 2022, es recuperen les dues convocatòries per gaudir dels albergs en els períodes de gener a juny i de juliol fins el desembre.

Les famílies interessades, han de tenir fills menors, poden preinscriure’s fins el 13 de desembre a les 12 hores. Dos dies després, el 15 de desembre, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 31 euros per persona i nit aplicable a tots els torns de caps de setmana, mentre que a l’estiu i als ponts s’aplicarà una tarifa especial de 33 euros per persona i nit.

Pel que fa al preu dels infants menors de tres anys, mantenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció. A més, hi ha descomptes per a col·lectius socials i avis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article