77 habitatges per a gent gran amb sistema centralitzat d'escalfament

El consistori barceloní introdueix aquest sistema per a l'aigua calenta sanitària i la calefacció


L'Ajuntament de Barcelona, a través del Patronat Municipal de l'Habitatge de Barcelona (PMHB), introduirà un sistema centralitzat per a la producció d'aigua calenta sanitària i calefacció als 77 habitatges per a gent gran que està construint a Via Favència, a Nou Barris. Els destinataris són persones de més de 65 anys autònomes i que no tenen habitatge o en tenen un amb problemes d'accessibilitat. El tercer trimestre de 2009 es va iniciar la construcció i es preveu que acabarà a mitjans de l'any que ve.

Aquests 77 habitatges estan dins els 281 que s'han construit a diferents zones de Barcelona destinats a la gent gran. Per optar a un d'aquests nous habitatges és important estar inscrit al Registre DE Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona abans que s'obri la convocatòria. Els habitatges tenen uns 40 m2 de superfície, i consten d'un dormitori, una sala d'estar-menjador-cuina i bany, a banda de dues plantes soterrades per a aparcaments. Cadascun d'ells està adatpat a les necessitats de la gent gran com són banys equipats amb una dutxa arran de paviment, alarma centralitzada al bany i el dormitori, cuines equipades amb plaques elèctriques, endolls a una alçada còmoda, etc. Barcelona té 925 habitatges amb serveis distribuïts en 16 promocions diferents.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Joan Antoni Puig Guinart
1.

Hola,
Tinc 65 anys i l'any que be en quedo sense pis, com puc adquirir un pis de protecció oficial?que es el que tinc que fer?, on tinc que inscriure'm?
Moltes gracies.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article