Els taxistes de Barcelona apropen els llums de Nadal als avis de les residències

Uns 200 vehicles, guarnits per a l’ocasió i amb nadales com a sintonia, participen en la iniciativa solidària ‘Taxi Luz’


Uns 200 taxistes de Barcelona han participat enguany a la iniciativa solidària Taxi Luz, per apropar els llums de Nadal a les persones més vulnerables: gent gran que està en residències o sola a casa, nens que lluiten contra el càncer i persones amb diversitat funcional o amb mobilitat reduïda.

Els taxistes han recollit els participants a les residències amb vehicles guarnits especialment per a l'ocasió, amb elements decoratius, llums fluorescents, garlandes i nadales com a sintonia. La sortida ha estat a la Font Màgica de Montjuïc i els taxis han fet un recorregut totalment gratuït pels principals carrers de Barcelona on s'han instal·lat els llums de Nadal: Gran Via, Balmes, Pelai, plaça de Catalunya, passeig de Gràcia i Aragó.

“Aquesta iniciativa solidària va començar a Madrid i ens van trucar per si estàvem interessats a participar-hi”, ha explicat la Neus Segura, portaveu de Taxi Luz Barcelona. “Una cosa similar ja l'havíem fet abans, però cada associació de taxis pel seu compte. Enguany ens hem unit totes i esperem que això quedi com una tradició”, ha aplaudit Segura.

“Hem anat a buscar la gent a les residències i també portem alguns nens malalts. Els passejarem per tota la ciutat perquè vegin els llums de Nadal i també els donarem un regalet gràcies a la col·laboració desinteressada de diverses empreses”, ha continuat la portaveu de Taxi Luz Barcelona, que ha apuntat que no han pogut satisfer la demanda de totes les residències.

“Moltes s'han quedat fora per manca de places als taxis. Esperem que l'any que ve s'hi apuntin més vehicles”, ha comentat Segura. Dues de les usuàries del Taxi Luz 2021 han estat dues Roses de la residència Fort Pienc. Amb música de nadales a tot drap i guiades per la taxista Emma, les dues ancianes han pogut admirar els llums de Nadal i fer una passejada de dues hores en cotxe pel centre de Barcelona. “Ens ha agradat molt. L'any que ve repetirem”, han afirmat les dues Roses.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article