El Diccionari de serveis socials, l’eina que recull més de 900 termes relacionats amb aquest àmbit de treball

L’obra, editada conjuntament entre el TERMCAT i Drets Socials, està disponible en paper i en línia


Els termes que s’utilitzen en l’àmbit dels serveis socials poden ser molt específics i de vegades, de difícil comprensió. Per això, davant qualsevol dubte es pot consultar la  versió en línia del Diccionari de serveis socials, una obra publicada en el 2010 conjuntament entre el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya (actualment Drets Socials) i el Centre de Terminologia TERMCAT. 

L’obra recull gairebé 900 termes relatius als serveis socials i vol ser una eina pràctica de referència per a totes les persones que treballen en el món dels serveis socials i per als professionals d’altres àmbits que hi actuen de manera coordinada.

Cada terme inclou la denominació catalana, els equivalents en castellà (algunes fitxes contenen també equivalents en anglès i francès), la definició i, també, en alguns casos, notes explicatives.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot  accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes. O també es pot arribar directament al quadre Text de la consulta de cerques simples o avançades, en qualsevol dels idiomes del diccionari..

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article