USTEC denuncia que prop d’un 30% dels nomenaments de docents queden sense cobrir

Educació informa que un total de 719 professors s’incorporen aquest dimecres a les aules


El sindicat USTEC ha denunciat que prop d'un 30% dels nomenaments d'aquest dimecres del Departament d'Educació per cobrir baixes de docents arran de la Covid-19 han quedat sense cobrir. 

El sindicat ha criticat en un missatge a Twitter que “falta personal en moltes especialitats i gran part dels docents de la borsa ha de rebutjar el nomenament per malaltia”. Per la seva banda, Educació ha informat en un comunicat que continua fent nomenaments diaris, de forma extraordinària, per garantir el funcionament dels centres educatius.

En total, la conselleria va nomenar aquest dimecres 719 docents, que s'incorporaran aquest dijous a les aules. Així mateix, Educació ha anunciat que es faran nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera.

A partir d'ara, es cobriran totes les baixes iguals o superiors a cinc dies (fins ara, es cobrien les de set o més dies de durada), i hi haurà la possibilitat de nomenaments excepcionals d'urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article