Autoritzada la tercera dosi contra la Covid-19 per a les persones d’entre 39 i 18 anys 

La Comissió de Salut Pública acorda retallar de sis a cinc mesos el període per rebre la dosi de reforç des de l’anterior


La Comissió de Salut Pública ha aprovat obrir la tercera dosi contra el coronavirus a les persones d'entre 39 i 18 anys. L'organisme en què estan representats el Ministeri de Sanitat i les autonomies ha donat llum verda en una reunió aquest dijous a administrar la dosi de reforç a més grups d'edat començant “de forma endreçada, de major a menor”.

Per tant, es començarà per la franja de 39 a 30 anys. Ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en roda de premsa. Darias també ha explicat que l'organisme ha acordat retallar de sis a cinc mesos el període per rebre la dosi de reforç des de l'anterior. La Generalitat havia demanat ambdues modificacions.

Davant l'avenç de la variant òmicron, la Comissió de Salut Pública va avalar a mitjans de desembre la tercera dosi a les franges d'entre 59 i 50 anys i continuar amb la de 49 a 40 anys i, un mes després, ho amplia a la resta de franges de persones majors d'edat que encara no la podien rebre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article