Conèixer Catalunya a preus assequibles

Els titulars del Carnet Jove podran gaudir d'estades econòmiques als albergs del Principat


A partir del gener vinent, el turisme serà molt més assequible per als joves. Tots els titulars del Carnet Jove podran gaudir d'unes estades als albergs de la Generalitat de Catalunya per 42,50 euros, un preu que inclou un règim de pensió completa amb tots els àpats, des del sopar del divendres fins al dinar del diumenge i una habitació exclusiva per al grup de joves que hagin fet la reserva.

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, la consellera d'Acció Social i Ciutadania ha presentat el programa 'e-CJ, escapades Carnet Jove', el qual pot garantir una rebaixa de fins el 52% respecte al preu habitual per fer estada a la xarxa d'albergs. A més, un cop a la zona podran seguir gaudint dels descomptes habituals del carnet en cultura, turisme, lleure i esports, a banda de poder participar al '+ q albergs', que consta de 41 rutes per fer a peu o en BTT que discorren per paisatges naturals i connecten dos o més albergs.

'e-CJ, escapades Carnet Jove' començarà el cap de setmana del 7 de gener i s'acabarà el del 19 de juny de 2011 i engloba 24 caps de setmana excepte el de Setmana Santa. A cada cap de setmana hi haurà dos albergs o més que acolliran el programa, i per tant, cada cap de setmana tindrà dos torns o més. El nombre d'habitacions previstes per a aquesta primera edició és de 641, i hi haurà una capacitat per a 3.375 places. Si la resposta és exitosa, s'ampliarà l'oferta i les places als caps de setmana de juliol a setembre. Les persones interessades podran fer la preinscripció des del 4 d'octubre a les 12 del migdia fins al 25 d'octubre a la mateixa hora. Els llocs web habilitats per a fer-ho seran els webs www.xanascat.cat i www.carnetjove.cat. Per tal de garantir  l'oportunitat d'oportunitats i la transparència, es farà un sorteig el 28 d'octubre que servirà de referència per a adjudicar les places. El resultat definitiu d'assignació de places es farà públic el 29 d’octubre, i s'anunciarà mitjançant SMS, correu electrònic i al web dels albergs.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article