Una ONG lleidatana ha participat en un programa social premiat per l'ONU

Se centra en la ciutat colombiana de Medellín


L'Associació Catalana per al Desenvolupament i la Cooperació, Lleida.cat, ha participat en uns programes socials que han estat guardonat amb el premi Habitat 2010 de l'ONU a Colòmbia. Es tracta dels programes 'Medellín solidària', 'Bon començament' i l'enquesta de qualitat de vida de l'alcaldia de Medellín, reconeguts per l'agència de les Nacions Unides, Onu Hàbitat, que lliurarà el reconeixement a Xangai (Xina) el proper 3 d'octubre, diumenge, Dia Mundial de l'Hàbitat. Els programes de Medellín van ser seleccionats entre 50 postulacions de tot el món per donar compliment amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

"Molts encomiables candidats van ser considerats per aquest premi. Va ser opinió unànime que la ciutat de Medellín havia de rebre el premi per la reeixida implementació de tres programes, Programa Bon Començament, Enquesta de Qualitat de Vida i Medellín Solidària, per reduir la pobresa, atendre als nens i nenes i perquè els ciutadans participin en l'avaluació dels serveis urbans”, va destacar l'ONG.

Onu Hàbitat és l'agència de les Nacions Unides per als assentaments humans que promou pobles i ciutats sustentables. Els programes de Medellín van ser seleccionats per la promoció d'estratègies que busquen millorar la qualitat de vida dels seus habitants.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article