El Govern destina dos milions d’euros a la internacionalització de les entitats catalanes, el triple que l’any passat

L’objectiu de les subvencions és donar suport a la seva promoció i projecció exterior


El Govern ha aprovat aquesta setmana destinar un total de dos milions d'euros a la convocatòria de subvencions per a la internacionalització de les entitats catalanes. Aquesta quantitat suposa més del triple que els 600.000 de l'any passat.

El Departament d'Acció Exterior i Govern Obert té previst obrir la convocatòria d'aquestes ajudes amb les mateixes bases que el 2021 i que la presentació de sol·licituds es pugui fer en les properes setmanes. L'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport a la tasca de promoció i projecció exterior que fan les entitats catalanes en la seva projecció internacional i en el marc de relacions que hi puguin establir.

A més, fomenta la col·laboració entre la Generalitat i els actors de la societat civil rellevants en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, la promoció de la pau i els drets humans en l'àmbit internacional, i impulsa la formació i la conscienciació en aquests àmbits.

El Departament té previst convocar dues línies de subvencions. Per una banda, finançar les despeses derivades de les relacions de les entitats catalanes amb organismes i xarxes europeus i internacionals, de les seves actuacions com a entitats membres d'aquestes, o del desenvolupament d'activitats de promoció de l'entitat o de la xarxa amb la qual es relacioni organitzades fora de Catalunya.

La segona línia tindrà com a finalitat finançar les despeses relacionades amb l'organització a Catalunya d'esdeveniments internacionals i d'actes d'entitats catalanes o dels organismes i xarxes europeus i internacionals amb els quals es relacionin.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article