La caminada solidària Magic Line Sant Joan de Déu aplega 11.000 participants i recapta 250.000 euros

Els diners es destinaran a projectes sanitaris i socials, i per cobrir les necessitats bàsiques dels refugiats d’Ucraïna


La caminada solidària Magic Line Sant Joan de Déu ha tornat 'in situ' després de dos anys de pandèmia amb 11.000 participants i una recaptació que preveu superar els 250.000 euros. Els diners es destinaran a finançar projectes sanitaris i socials de Sant Joan de Déu, i enguany també es posarà en marxa un paquet d'ajuts per cobrir les necessitats bàsiques de les persones refugiades d'Ucraïna

“Un cop més la gent ha sortit al carrer i ha demostrat que la solidaritat és una eina transformadora. Ens emociona molt veure que tanta i tanta gent camina per ajudar-nos a cuidar més i millor totes les persones que atenem a Sant Joan de Déu”, ha assenyalat Oriol Bota, director de l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Sota el lema ‘Som el que compartim’, la 9a edició de la caminada solidària Magic Line ha proposat més de 30 sortides repartides per diverses ciutats com Barcelona, Lleida, Mallorca o Madrid, que enguany s'estrenava. Una de les sortides que ha tingut més èxit i que també ha estat una novetat en aquesta edició s'ha produït al Baix Llobregat, promoguda per l'escola Utmar i els Serveis Sociosanitaris de Sant Joan de Déu.

Aquesta ruta ha passat per la Ciutat Esportiva Joan Gamper sota l'acord que han establert aquest any la Fundació del Barça i Sant Joan de Déu. A les terres de Lleida, Sant Joan de Déu ha promogut dues rutes per la capital del Segrià, una de 4 quilòmetres i una altra de 14, que han aplegat prop de 500 participants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article