Barcelona amplia a 14 els patis de les escoles bressol municipals oberts els dissabtes

Els equipaments ofereixen un cicle de cultura infantil i posen a disposició de les famílies lots de llibres


A partir d'aquest dissabte seran 14 els patis oberts de les escoles bressol municipals. D'aquesta manera, es passa de 4 a 14 en el marc i el servei estarà disponible a tots els districtes de la ciutat.

Els patis oferiran un cicle de cultura infantil i tindran a disposició de les famílies usuàries lots de llibres infantils en el marc del programa 'Lletra petita als patis oberts', que ofereix el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

Els patis romanen oberts de 10.00 a 13.00 hores els dissabtes i un dissabte de cada més, com a mínim, s'oferirà activitat cultural a tots els patis a les 11.30hores. La programació està pensada per a infants fins als sis anys, sempre acompanyats d'adults.

El programa de patis oberts vol potenciar les oportunitats de joc en el temps lliure per a infants, joves i les seves famílies, així com per a persones adultes en general, i promoure els usos dels centres educatius com a equipaments de barri.

D’aquesta manera, l’objectiu del programa és obrir l’escola al barri, i contribuir a fer barris més educadors. La incorporació de l’obertura progressiva de patis de bressol al barri, forma part tant del Pla d'educació i criança de petita infància com del Pla del joc a l'espai públic impulsats tots dos per l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article