El Casal dels Infants busca 500 persones voluntàries per a les seves activitats d’estiu

L’associació oferirà casals d’estiu, colònies, campaments i camps de treball a 1.600 infants i joves en situació de vulnerabilitat


El Casal dels Infants ha iniciat aquest dilluns una crida per sumar 500 persones voluntàries al seu equip durant les activitats d’estiu, que oferirà del 27 de juny fins al 26 d'agost. Seran activitats de lleure i educatives en què participaran 1.600 infants i joves en situació de vulnerabilitat de Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Salt.

Per a l'entitat, incorporar aquestes persones voluntàries al seu equip d'educadors i educadores és clau per garantir el dret al lleure i a l'educació dels nois i noies durant les vacances: “És moment de garantir-los un espai segur on passar-s'ho bé i reforçar el que han après a l'escola. Un espai que, si no actuéssim, molts no tindrien a l'abast. Mobilitzar persones voluntàries ens ajuda a aconseguir-ho i és una manera de sensibilitzar la ciutadania sobre els efectes de les desigualtats en la infància i el jovent”.

L’associació actuarà a l'estiu als mateixos on ho fa durant la resta de l’any. Concretament, necessitarà 200 persones voluntàries al barri del Raval de Barcelona; 125 a Sant Roc i Llefià (Badalona); 100 al Raval, Santa Rosa i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); 45 al Besòs i el Maresme, el Besòs i la Mina (Barcelona i Sant Adrià de Besòs) i 30 a la ciutat de Salt.

Les activitats consistiran en casals d'estiu, colònies, campaments i camps de treball, i hi participaran infants i joves d'entre 0 i 21 anys. Els eixos de totes elles seran el lleure, el reforç educatiu i l'accés als espais naturals i culturals.

Per ser voluntari o voluntària del Casal dels Infants durant l'estiu només cal ser major de 16 anys i tenir ganes, energia i compromís amb els drets dels infants i joves. Les persones interessades poden demanar més informació enviant un missatge de WhatsApp al número 682 20 09 11, escrivint un correu electrònic a [email protected] o trucant al 933170013.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article