Joan Segarra deixa la presidència de La Confederació

La secretària de Creu Roja Catalunya, Helena Fontanet, agafa el relleu al capdavant de la patronal del tercer sector


El fins ara president de La Confederació, Joan Segarra, ha anunciat aquest dilluns que deixa el seu càrrec al capdavant de la patronal del tercer sector social de Catalunya per motius personals. La junta directiva de l'entitat ha acordat per unanimitat que sigui l'actual vicepresidenta primera i secretària de la Creu Roja Catalunya, Helena Fontanet, qui rellevi a Segarra de forma transitòria fins a l'elecció d'una nova direcció.

Segarra era el president de La Confederació des de fa set anys, en representació de la Sectorial d'Iniciativa Social de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Ara li tocarà a Fontanet liderar de forma transitòria la patronal del tercer sector, on ja era membre de la junta directiva des de l'any 2018.

L'any 2021 el Social.cat va entrevistar Segarra per parlar sobre les conseqüències de la pandèmia en el tercer sector; una crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid-19 que va impactar les entitats socials de ple. “La reflexió ha de ser molt de fons. No només hem de millorar la salut, l'educació o l'acció social. Hem d'anar més enllà. Li hem de donar la volta a tot el model”, deia en aquell moment el fins ara president de La Confederació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article