El Govern incrementa prop d’un 50% la partida per a beques d’oci a famílies vulnerables

Drets Socials vol destinar 300.000 euros a facilitar la contractació de monitors especialitzats en discapacitats


El Departament de Drets Socials ha incrementat prop d'un 50% l'import destinat a becar el lleure educatiu d'infants i adolescents de famílies vulnerables. Ho ha anunciat aquest diumenge la consellera Violant Cervera durant una visita a la Festa Esplai, que ha aplegat 3.000 persones al Prat de Llobregat.

Durant l’acte, la consellera ha anunciat que “per tal de garantir que els infants i adolescents de famílies vulnerables i en risc d’exclusió social tinguin l’estada becada en colònies, casals i campaments de lleure”, el departament de Drets Socials incrementarà gairebé un 50% la línia de la convocatòria de subvencions, passant de 600.000 euros a 850.000 euros. Aquests diners s’aportaran directament a les federacions d’entitats d’educació en el lleure i la conselleria calcula que se’n beneficiaran uns 10.000 infants i adolescents.

A més a més, el departament convocarà una nova subvenció de 300.000 euros per la contractació de monitors i monitores especialitzats per la participació d'infants amb discapacitat de les activitats de lleure. En aquest sentit, la consellera ha reblat: “Avancem per garantir el dret al lleure, especialment d'aquells infants més vulnerables, fent créixer aquelles subvencions i beques vinculades a aquesta participació”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article