Comença la campanya que crida a no pagar el bitllet a Renfe

Rodalies assegura que el seguiment de l’acció de Batec és “mínim”, tot i que el moviment ha precintat algunes estacions


Aquest dimecres comença la campanya de Batec que crida a no pagar el bitllet en accedir a Rodalies. El moviment juvenil ha precintat torns a les estacions de Badalona, Vilassar, Granollers Centre, Sabadell Centre, Sant Feliu i Calella, però de moment Renfe assegura que el seguiment de l’acció és “mínim”.

Els impulsors de l’acció fan una crida a deixar de pagar els bitllets de Renfe a partir d’aquest dimecres davant la “greu” situació del servei. Renfe ha explicat que les denúncies per no pagar seguiran el procediment administratiu pertinent i ha indicat que Mossos enviarà un agent al centre de control de seguretat de Renfe a Clot-Aragó, que determinarà les accions a fer en tot moment.

La companyia ha recordat que l’òrgan sancionador i recaptador en les denúncies és la Generalitat i ha assegurat estar a l’espera de les indicacions que els puguin donar des del Departament de Territori, com a titular del servei, i l’ATM, com a responsable tarifari.

D’altra banda, ha apuntat també que el pagament del bitllet inclou l’assegurança obligatòria de viatgers. Renfe ha assegurat entendre que els viatgers puguin protestar i reclamar millores en el servei, però ha afegit que disposen de “multitud” de canals per fer-ho. També ha defensat que està fent un “important” esforç d’inversió per millorar el servei de Rodalies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article