Les entitats socials omplen d’activitats les comarques gironines

La Setmana del voluntariat visibilitzarà, del 23 al 28 de maig, la tasca de les organitzacions


Les comarques gironines seran l’escenari de la Setmana del voluntariat, amb més d’una desena d’activitats que han preparat les entitats socials del territori perquè tothom pugui gaudir-ne i conèixer la tasca que fan. La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) és l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment que tindrà lloc, del 23 al 28 de maig, a Girona, Figueres, Caldes de Malavella i molts altres indrets del territori.

Segons els organitzadors, aquesta edició de la Setmana del voluntariat es viu d’una forma molt especial, “ja que l’agenda estarà farcida d’actes que tornen al format presencial: xerrades, tallers, donació de sang, berenar d’entitats, cinefòrum, caminada, concert, marxa nòrdica, etc.”.

Fins a 14 entitats participen aquest any en la Setmana del voluntariat oferint activitats diverses per donar a conèixer la seva tasca i sensibilitzar la població de les diferents necessitats socials o sanitàries que tracten.

La Setmana del voluntariat és una activitat que històricament ha organitzat la FCVS de Girona i comarques i que, a banda de donar visibilitat a la tasca que fan les organitzacions, també pretén impulsar la participació de la ciutadania. “Volem implicar-los en el voluntariat i fer xarxa entre les entitats gironines”, expliquen.

Enguany, a més de promocionar les activitats que es duran a terme durant aquesta setmana també es vol posar l’accent en la figura de les persones que fan voluntariat i en les activitats que duen a terme en una entitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article