La Plaça del Diàleg tornarà a portar el missatge d’Arcadi Oliveres als carrers

Del 27 al 30 de juny, es duran a terme cinc actes per mantenir viu el missatge de l’activista


Tornar a portar el missatge de l’activista l’Arcadi Oliveres als carrers. Aquest és l’objectiu que es proposa l’entitat Justícia i Pau amb la Plaça del Diàleg, una acció que tindrà lloc el dijous 30 de juny, a la plaça de la Universitat de Barcelona. L’esdeveniment es realitza en el marc de la Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres 2022, que es durà a terme dels dies 27 al 30 de juny. Durant quatre dies, s’han organitzat cinc actes a diferents espais de la ciutat de Barcelona.

L’acte central comptarà amb la col·laboració de l’Institut Català Internacional per la Pau, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i Lafede.cat i es farà de 10h a 20h.

Així, durant tot el dia, la plaça acollirà la instal·lació artística Ser pacifista al segle XXI. Com contribuir a una cultura de pau ara i aquí?, realitzada per Domestic Data Streamers, amb l’objectiu de compartir els missatges més importants d’Oliveres, i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general.

A la plaça també s’instal·larà una gran carpa on es podrà debatre sobre temes com desarmament, ecologia, fiscalitat justa, educació per la pau, justícia global o desigualtats, entre altres temes, amb persones membres de Càritas Barcelona, Centre Delàs, Escola Cultura de Pau, FCVS, FETS, Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, Fundipau, Novact, Plataforma per una Fiscalitat Justa i Unipau.

Espai musical a disposició de tothom

Així mateix, també es comptarà amb un espai musical on hi haurà un piano que estarà a disposició de totes aquelles persones que vulguin apropar-se a tocar-lo. A les 18 h està prevista la participació d’Albert Oliveres, fill de l’Arcadi, que interpretarà cançons del seu últim disc Preludis d’un adeu, compostes els últims quinze dies de vida del seu pare.

A les 19 h, tindrà lloc l’acte de cloenda de la Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres 2022, conduït per Brigitta Lamoure, i que consistirà en una lectura d’un manifest per la pau i un moment musical protagonitzat per l’autora de Para la guerra nada, Marta Gómez.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article