Love of Lesbian actua pels nens i joves amb discapacitat física

La Sala Salamandra de l'Hospitalet acollirà el concert benèfic


Dijous de la setmana vinent, dia 2 de desembre, a dos quarts de 10 del vespre el grup Love of Lesbian oferirà un concert benèfic a la Sala Salamandra 2 de l'Hospitalet on repassarà els seus temes en format acústic en una actuació amb una durada prevista de 90 minuts. Els preus de les entrades són de 12 euros en venda anticipada per Internet a través del web de la sala i de 15 euros a taquilla el dia del concert amb un aforament limitat a 400 persones. ota la recaptació de les entrades venudes es cedirà a l'Associació de Lleure i Esport COMKEDEM, una associació de Barcelona que organitza diferents activitats per a nens i joves amb discapacitat física dels 7 als 27 anys amb malalties com ara la distròfia muscular, les malalties neuromusculars, la paràlisi cerebral, l'espina bífida i l'esclerosi múltiple entre d'altres.

Aquests nens i joves, a causa de les seves limitacions físiques, necessiten assistència personal en la majoria de les activitats quotidianes com ara vestir-se, rentar-se o menjar. La majoria d'ells utilitza cadira de rodes electrònica per a desplaçar-se. Tots ells participen acompanyats per familiars o amics de la mateixa edat sense discapacitat.
 
Pel que fa al lleure, s'organitzen dues tandes de colònies per a nens, una estada autònoma i un viatge per a joves durant l'any, a més de sortides, excursions, trobades, tallers i festes; pel que fa a l'esport adaptat, es practica l'hoquei en cadira de rodes electrònica mitjançant el projecte d'escola d'iniciació a l'esport. COMKEDEM, que es va constituir l'any 2003 a Barcelona, forma part de la Federació Catalana de l'Esplai i de la Federació ECOM, a més de les federacions esportives FECPC i FCEDF.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article