AMPANS prepara el concert de Nadal

Els beneficis es destinaran a la creació de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual


AMPANS presentarà en roda de premsa dimarts al migdia al Teatre Kursaal de Manresa el primer "Concert de Nadal Amics d’AMPANS", que esdevindrà l'acte central anual dels Amics d’AMPANS. El Concert de Nadal és un projecte que té per objectiu reunir en una acció solidària i lúdica a les persones, entitats, institucions i empreses que col·laboren durant l'any amb AMPANS per seguir desenvolupant la tasca de l'organització en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i fent costat a les seves famílies. El concert serà el 16 de desembre a les 9 del vespre al Teatre Kursaal.

Hi participaran, l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, el president d'AMPANS, Domènec Casasayas, el director d'Ampans, Toni Espinal, la Mezzo-soprano, Mireia Pintó, i el director de la Polifònica de Puig-Reig, Ramon Noguera. El concert, que compta amb el patrocini de Laboratoris Esteve, Oliva Torras i Catalunya Caixa, té la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i del Teatre Kursaal, i l'assessorament en el projecte musical de la Mezzo-soprano Mireia Pintó. En aquest sentit i d'una forma totalment desinteressada, Mireia Pintó assessorarà el projecte musical, que també pretén projectar i donar oportunitats a joves promeses, entre figures ja consolidades de la música clàssica de les nostres comarques.

Els beneficis del Concert de Nadal Amics d'AMPANS es destinaran a la creació de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article