Drets Socials destinarà 34,1 milions d’euros del 0,7% de l’IRPF a entitats socials

Se subvencionaran projectes de protecció social, menors, famílies, igualtat i comunitat gitana i migrant


El Departament de Drets Socials obre aquest dijous la convocatòria de 2022 per a la concessió de subvencions a entitats destinades a programes d'interès general, amb càrrec al 0,7% de l'IRPF.

Les subvencions són per a activitats de l’àmbit de polítiques socials i polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes. El pressupost de la convocatòria enguany és de 34.100.796 euros i es destinaran tant a projectes com a l’adquisició d’equipament i a inversions d’obres de les entitats. Mitjançant aquestes línies de subvenció, l’any passat es van finançar 884 projectes de més de 250 entitats arreu del país.

La convocatòria s’adreça a entitats que treballen en els àmbits de la protecció social i accions d’urgència social, la infància i l’adolescència, les famílies, el voluntariat, la joventut o el poble gitano. D’altra banda, les subvencions també inclouen línies dirigides a entitats dedicades al foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació, i que treballen amb persones migrades, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Les subvencions també contemplen inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d'atenció que ofereixin aquestes activitats.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest dimecres la convocatòria per aquests programes. El període per presentar sol·licituds començarà demà i estarà obert fins al 23 de setembre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article