Economia i societat al centre del debat

La Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya se celebra entre el 21 i 23 d’octubre a Barcelona


La Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya arriba a la seva XI edició al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Com a presentadores de l’esdeveniment, que se celebrarà del 21 al 23 d’octubre, hi haurà dues dones referents en els seus àmbits, l’escriptora, dibuixant i influencer, Lola Vendetta, i la prestigiosa cuinera, Carme Ruscalleda. Amb l’ajut de l’humorista Joel Díaz, es donarà el tret de sortida a la fira.

Els tres convidats inaugurals conversaran sobre l’economia social i solidària i la transformació social en el primer dia de fira. Aquesta constarà de diverses taules rodones, a banda de les expositores que recullen temàtiques de diferents sectors econòmics: alimentació, assessorament, comunicació, cultura i oci, educació i recerca, espais i xarxes, finançament i moneda social, habitatge i gestió de l’entorn, salut i cures, subministraments i logística i el tèxtil. 

Enguany, i sense restriccions per la Covid-19, les expositores ocuparan l’espai interior i exterior, per tal d’augmentar l’aforament total d’expositores, cosa que permetrà recuperar participacions anteriors a la pandèmia. 

Per tal que la fira sigui més dinàmica que les passades edicions, hi haurà diverses activitats, de manera ininterrompuda, durant tot el cap de setmana. Algunes d’aquestes activitats seran la presentació de llibres, eines o espais de reflexió o de memòria històrica.

A més a més, el setmanari La Directa comptarà amb un espai on es faran entrevistes i debats curts relacionats amb temàtiques com l’autoexploració, la viabilitat econòmica, el feminisme o l’antiracisme.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article