Miaportación.org reparteix regals a persones amb situació socioeconòmica desfavorable

L'èxit de la campanya porta els organitzadors a repetir-la l'any vinent


Aquest Nadal Miaportación.org ha realitzat una campanya per buscar voluntaris que volguessin concedir un desig a 80 persones amb una situació socioeconòmica
desfavorable i lliurar-los una mica d'afecte en aquestes dates tan assenyalades. Aquests voluntaris s'han convertit per un dia en el seu Rei Mag i han fet realitat un dels desitjos de la seva carta Reial.

Per a realitzar aquesta campanya, Miaportacion.org ha col·laborat amb l'Associació Bona Voluntat i amb MRW. De Bona Voluntat ha rebut les 80 cartes per als
'Reis Majos'. Aquesta Associació treballa al barri del Poble Sec de Barcelona per assolir la inclusió social i laboral de persones en situació desfavorable. D'altra banda, col.laborar amb MRW ha facilitat que tots els 'Reis Majos' poguessin lliurar els seus regals a qualsevol de les seves oficines a tot Espanya.

En dues setmanes es van cobrir les inscripcions dels 80 'Reis Majos', campanya que s'havia comunicat a la newsletter de Miaportación i en els seus canals de Facebook i Twitter. El dia 3 i 4 de gener va ser la festa dels 'Reis Majos' a l'Associació Bona Voluntat. Es van lliurar els regals entre exclamacions, rialles i cares de sorpresa. L'èxit d'aquesta primera campanya ha fet que els responsables de Miaportacion.org s'hagin proposat repetir-la l'any que ve amb més entitats socials per poder complir els desitjos de molta més gent necessitada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article