El TERMCAT publica el Diccionari de serveis socials

L'obra recull uns 900 termes amb la definició i, sovint, notes explicatives

El TERMCAT publica la versió en línia del Diccionari de serveis socials, que s'ha elaborat conjuntament amb el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. L'obra recull gairebé 900 termes relatius als serveis socials i s'hi inclouen tant els termes més representatius i àmpliament compartits pels professionals dels serveis socials, com aquells més nous que s'han introduït arran de les darreres normatives legislatives. Cada terme inclou la denominació catalana, els equivalents en castellà (algunes fitxes contenen també equivalents en anglès i francès), la definició i, sovint també, notes explicatives.

El diccionari es presenta com una eina pràctica de referència per a totes les persones que treballen en el món dels serveis socials i per als professionals d'altres àmbits que hi actuen de manera coordinada. L'obra s'integra en la col·lecció Diccionaris en Línia, que aplega reculls de terminologia sobre diversos àmbits d'especialitat, com ara la Terminologia dels videojocs o el Diccionari dels mercats financers. La interfície utilitzada permet consultar les denominacions en l'índex alfabètic de cada llengua o bé fer una cerca en el quadre de diàleg, tant d'una denominació com d'un mot de la definició o la nota.
 
El TERMCAT és un organisme amb participació de la Generalitat de Catalunya, l'Institut d'Estudis Catalans i el Consorci per a la Normalització Lingüística, que s'encarrega de coordinar i promoure les actuacions terminològiques en llengua catalana.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article