El fins ara gerent de Dincat, nomenat nou director de l’entitat

L’economista Víctor Galmés agafa el relleu de Carles Campuzano al capdavant de la federació del sector de la discapacitat intel·lectual


El professor universitari i economista Víctor Galmés ha estat nomenat nou director de Dincat. Fins ara havia exercit com a gerent de l’entitat des del 2017. D’aquesta manera, la federació que aglutina al sector de la discapacitat intel·lectual relleva a Carles Campuzano en el càrrec de director, després que aquest últim hagi pres possessió com a nou conseller de Drets Socials el passat 11 d’octubre.

“Assumeixo el nou repte amb il·lusió i compromís. Hi ha molta feina a fer, conec la realitat del sector i les seves necessitats, i tot l’equip de professionals de Dincat batallarem dia a dia per continuar construint la societat inclusiva, compromesa i responsable que mereixen les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies”, afirma Galmés en un comunicat.

Des de l’entitat assenyalen que, amb aquest nomenament, es vol mantenir una “continuïtat estratègica de l’organització i els objectius marcats els últims anys”. A més, remarquen que els reptes que afronta el sector continuen sent els mateixos: resoldre la problemàtica actual de les llistes d’espera per accedir a recursos d’habitatge i d’atenció diürna; actualitzar i revisar l’obsoleta Cartera de Serveis Socials; treballar en un pla d’actualització dels mòduls i tarifes dels serveis, amb la finalitat de dignificar-los; i repensar el model d’inserció sociolaboral del col·lectiu; entre altres.

Galmés, llicenciat en economia i màster de recerca en economia aplicada, ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l’àmbit de l’economia social i el tercer sector. Ha compaginat la seva feina com a consultor amb la de professor universitari els darrers nou anys i des del 2017 ha sigut gerent de Dincat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article